Honda Haberleri

Etiket
Son dakika honda haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), honda hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 GÜN

GİRİLEN İÇERİKLER
2 VİDEO 175 HABER 56 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
HAFTADA 1 İÇERİK

Honda Son Dakika Haberleri

Güncel Honda Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika honda haberleri de dahil olmak üzere honda ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 2 video, 56 galeri ve 117 adet honda haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 9 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

honda İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel honda haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Honda Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni honda haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son honda haberlerini okuduktan sonra, Otomobil İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Honda Hakkında

Honda 1948 yılında Soichiro Honda tarafından Japonya'da kurulmuş Japon otomotiv firması. Başlangıçta motosiklet üretimi yapan firma zamanla otomobil, su motoru,(gemi, tekne, yat vb.) robot, güç ekipmanları (jeneratör, çim biçme aleti vs.) motor (herhangi bir işte kullanılacak akaryakıtlı motorlar) ve uçak üreten bir firma haline gelmiştir. Dünyanın bir numaralı motor üreticisi olan Honda Japon otomotiv sektörünün gelişmesinde ciddi katkılar sağlamıştır. Üretimi ile geniş kitlelere hitap eden firmanın dünyada çok sayıda alıcı kitlesi vardır. Özellikle Amerika, Kanada, Hong Kong, Güney Amerika ve Asya ülkelerinin genelinde Japonya'nın ilk temsilcisi olarak dayanıklılık ve teknolojisi ile satış rekorları kırmıştır.

Merkezi Tokyo'da olan Honda, dünya çapında pek çok ülkede üretim ve satış yapmaktadır. Geçmişten günümüze motor sporlarındaki başarılarıylada ön plana çıkan Honda, başlarda Amerika ve Kanada'da üretimine başladığı Acura markası ile de ciddi başarılar yakalamıştır.

Motosiklet sektöründede yine geniş bir ürün yelpazesine sahip olan firma 1959'dan bu yana dünyanın en büyük motosiklet üreticisidir.

Ayrıca dünyada ilk kez Hava yastıklı (Airbag) motosikleti üreten firmadır.

Honda hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Otomobil Fiyatları
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim