Anlık Bildirim

Humble Bundle'da %90'a varan indirimler başladı: Mafia Trilogy %75 indirimde!

Büyük oyun paketleri hazırlamasıyla tanınan Humble Bundle'dan yeni bir indirim geldi. Özellikle bazı oyunlar fazlasıyla uyguna geliyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Humble Bundle'da %90'a varan indirimler başladı: Mafia Trilogy %75 indirimde! Tam Boyutta Gör

Güncelleme: Büyük bir ihtimalle ilk paylaştığımız fiyatlar bir hata sebebiyle bu kadar düşüktü. Sabah saaatlerinde ne yazık ki fiyatları yükselttiler. Yine de aşağıdan indirimleri inceleyebilirsiniz.

Orjinal Haber: Her platformdan indirimler gelmeye teker teker devam ediyor. Son indirim de Humble Bundle'dan geldi. Çin Yeni Yılı'na özel olarak Humble Bundle sitesinde birçok oyunda büyük indirim var.

Humble Bundle birden fazla oyunu paket haline getirip uygun fiyata satmasıyla bilinen bir site. Ancak elbette oyunlara da farklı farklı indirimler uyguluyor. Humble Bundle direkt olarak kur üzerinden çeviri yaptığı için genelde çok fazla uyguna oyun bulunamaz. Yine bu indirimde de birçok indirim uyguna gelmiyor. Ancak bazı oyunlar gerçekten ciddi anlamda ucuzlamış durumda. 

Tüm indirimlerin olduğu sayfaya buradan bakabilirsiniz. Humble Bundle'dan aldığınız oyunlar için size Steam ve Epic Games kodu verildiğini oyunu seçtiğiniz platformda etkinleştirebildiğinizi hatırlatalım. Öne çıkan bazı indirimleri de aşağıda bulabilirsiniz.

Öne Çıkan İndirimler

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim