Anlık Bildirim

IFA 2012: LG'nin yüksek çözünürlüklü IPS monitörleri EA83 ve EA93 detaylandı

Sektörün önde gelen panel üreticilerinden LG'nin, profesyonellere yönelik hazırladığı EA83 ve EA93 hakkındaki ilk bilgileri dün sizlere aktarmıştık. Berlin'de düzenlenecek IFA 2012 organizasyonunda sergilenecek olan yeni monitörlerle ilgili daha detaylı bilgiler bugün itibarıyla elimize ulaştı.
Gerçeğe yakın renkler ve 178 dereceye varan görüş açıları vaat eden IPS (In-Plane Switcing) panel teknolojisini bünyelerinde barındıran EA83 ile EA93'ün hitap ettikleri kitlelerin farklı olduğunu belirtiliyor. 2560 x 1440 piksel çözünürlüğündeki 27-inç'lik EA83 ile fotoğrafçılar, film yapımcıları ve grafik tasarımcıları hedef alınırken; 2560 x 1080 piksel çözünürlüğündeki 29-inç'lik EA93 ile film severler ve bilgisayarda eş zamanlı olarak birden fazla işle uğraşanlar hedef alınmış. ''Sinematik ekran'' olarak da nitelendirilen 21:9 en / boy oranlı EA93'te ekranı isteğiniz doğrultusunda 4 parçaya bölebiliyorsunuz.
LG tarafından, sRGB renk paletinin %100'ünü görüntüleyebildiği açıklanan EA93, 300-nit parlaklık seviyesi, griden griye 5 ms tepki süresi, DVI-D girişi, 2 tane HDMI girişi, DisplayPort girişi, MHL desteği, 4 tane USB 3.0 portu, 7 watt'lık stereo hoparlörler, mega kontrast oranı ve PBP (Picture-by-Picture) / PIP (Picture-in-Picture) fonksiyonları ile donatılmış. MHL (Mobile High Definition Link) desteği sayesinde, akıllı telefonunuzun veya tablet bilgisayarınızın monitörle bağlantısını sağlayabiliyorsunuz.
EA83'ün ise Adobe RGB renk paletinin %99'unu gösterebildiği bildiriliyor. EA83, 350-nit parlaklık seviyesi, griden griye 5 ms tepki süresi, DVI-D girişi, HDMI girişi, DisplayPort girişi, 4 tane USB 3.0 portu ve PBP (Picture-by-Picture) / PIP (Picture–in-Picture) fonksiyonlarına ev sahipliği yapıyor. Yükseklik seviyesi ve açısı ayarlanabilen EA83, fabrika çıkışlı olarak ön kalibrasyon işlemine tabi tutulmuş. Her iki monitörde de renk kalibrasyon yazılımı mevcut.
LG'nin üst düzey modelleri, monitör pazarına farklı bir soluk getirecek gibi görünüyor. Bakalım, diğer üreticilerden nasıl hamleler gelecek?
IFA 2012: LG'nin yüksek çözünürlüklü IPS monitörleri EA83 ve EA93 detaylandı Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim