Anlık Bildirim

En iyi MP3 Player: iPod

Ne kadar özel olduğunu anlatacak kelime zor bulunur. O kadar güzel ve özel ki neredeyse sırf bu yüzden Mac sisteme gereksinim duyulabilir.

Boyutları 10cm x 6cm x 2cm. Yani çok ufak ama içerdiği bilgi depolama kapasitesi 5 GB. Ağırlığı ise sadece 185 gr. Bilgisayara bağlantı şekli ise Firewire. Kısaca 1000 şarkı alabilecek bir kapasite ve 10 saniyede 1 CD aktaracak bağlantı arabirimi. Tüm gücünü Firewire’a bağlı iken oradan çekmekte ve diğer durumlarda pilden devam etemkte. Aynı zamanda Firewire’a bağlı iken otomatik olarak şarj devam etmekte. Pil ömrü ise 10 saat çalma diye değerlendirilmekte. iPod bilgisayara bağlı iken aynı zamanda bir Firewire disk olarakta kullanılabilmekte.

Kullanıcı grafik arabirimi ve LCD ekranı oldukça başarılı. Mesela şarkılarınızın içersinde Şarkıcı, Şarkı katogrisi, Albüm olarak gezebilmektesiniz. Kısaca idTag’leri tanıyor. 160x128 piksel çözünürlüklü ve 0.24-mm nokta aralıklı (iki nokta arası uzaklık) ekranı hem geniş hemde animasyonlu geçişlere uygun.

5 Gb’ın altında yatan teknoloji ise aslında mini bir Harddisk. Müzik dinleme sırasında sarsıntıdan kaynaklanabilecek kesinti için ise 32 Mb’lık bir ön belleği var. Fiyatı ise ne yazık ki 399$. Bilgisayar harici şarj etmenizi sağlayacak adaptör ise 45$. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim