Anlık Bildirim

iOS 6.1 final beta sürümü geliştiricilere dağıtılmak üzere


Apple'ın geçtiğimiz Eylül ayında iPhone 5 ile birlikte sunduğu ve diğer modellere de ardından güncelleme olarak gönderdiği iOS 6 işletim sistemi, önemli eksiklik ve eleştirilerle bugüne kadar geldi. Apple, bazı hataları gidermek için 6.0.1 ve 6.0.2 güncellemelerini yayınlamıştı. 6.1 güncellemesinin ise beta olarak testlere devam ettiği dile getirilmişti.

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgilere göre iOS 6.1 betasının altın sürümü şirket içinde deneniyor ve ardından final sürümü tahminen haftaya geliştiricilere dağıtılmaya başlanacak. Beşinci beta sürümünde olan 6.1 güncellemesinin son kullanıcıya ulaşma zamanının ise oldukça yaklaştığı belirtiliyor.

iOS 6.1 güncellemesinde küçük çapta yenilikler olduğu rapor ediliyor. Siri ile Fandango üzerinden sinema biletleri satın alabilme, cihazlarının ilk kurulumunu yapanlara iCloud için güvenlik sorusu belirleme zorunluluğu, kilit ekranındaki müzik kontrollerinin daha geniş aralıklara sahip olması, harita hizmetindeki problemin anında Apple'a bildirilebilmesi, üçüncü taraf uygulamaların belirli bir konu veya ilgi noktasını temel alan adresleri inceleyebilmesi şeklinde bu yenilikleri saymak mümkün.

iOS 6.1 güncellemesi iPhone 3GS/4/4S/5, iPad2/iPad 3.gen/iPad4.gen/iPad mini ve iPod touch/4.gen/iPod touch 5.gen modelleri ile uyumlu olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1559 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim