Anlık Bildirim

iOS 6.1 güncellemesi 36 saatte yüzde 22 kurulum oranına erişti

iOS 6.1 güncellemesi 36 saatte yüzde 22 kurulum oranına erişti

iOS 5 ile birlikte iOS cihazlarına güncellemenin kablosuz olarak indirilmeye başlandığı 2011'de bu yana, iOS güncellemeleri çok hızlı kurulum oranlarına ulaşıyor.

Apple'ın iOS 6'yı indirmeye sunduğu ilk hafta yüzde 44.58'lik kurulum oranı ile en hızlı benimsenen güncelleme olmuştu. Uluslararası LTE desteği ve Siri ile sinema bileti alma özelliği gibi yenilikler getiren iOS 6.1 güncellemesi ile bu rekoru kıracak gibi görünüyor. 

Onswipe tarafından 13 milyon kullanıcısı ile yapılan araştırmada, iOS 6.1 güncellemesinin ilk 24 saatte yüzde 11.35, sonraki 9 saatte yüzde 16.92, 36. saatte ise yüzde 21.81 ortalama kurulum oranına ulaştığı tespit edildi. Cihaz ayrımı yapıldığında ise iPhone kurulumlarının yüzde 23.92, iPad kurulumlarının yüzde 20.9 oranında seyrettiği görülüyor.

Bu hızla güncellemenin iOS 6'nin rekorunu da geçeceği tahmin ediliyor. Android ile karşılaştırıldığında son Jelly Bean versiyonları toplamda yüzde 10 civarında bir kurulum oranına sahipti. Pek çok çözünürlükte ve boyutta Android cihazları olması ve üreticilerin yeterince hızlı olamaması, güncelleme hızını düşürüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim