Anlık Bildirim

iPhone üzerinden sunum yapmanın yeni yolu,”KUDOS iPresenter”


İş ya da okul ortamında yapılan sunumlar için genelde profesyonel sunum araçları kullanılır ve bu cihazlar yüksek fiyat etiketleri ile satılırlar. Bu doğrultuda Kickstarter üzerinde başlatılmış bir proje olan KUDOS iPresenter, Apple’ın iPhone modelleri ile uyumlu olarak geliştirilmiş bir sunum aparatı.

KUDOS TECH tarafından Kickstarter üzerinde başlatılan iPresenter, iki parçadan oluşan bir sunum aparatı. Tek parça halinde de taşınabilen aparatın verici kısmı iPhone’nun kulaklık girişine, alıcı kısmı ise USB bağlantısı üzerinden bilgisayara bağlanıyor ve iki cihaz arasındaki iletişim, 30 metre mesafeye kadar 2.4GHZ RF bağlantı ile sağlanıyor. Bağlantı sağlandıktan sonra firmanın geliştirdiği iPresenter isimli ve oldukça kolay kullanıma sahip uygulaması ile sunumlar üzerinde her türlü işlem yapılabiliyor. İstenildiği taktirde iPhone’nun dahili üç yönlü jiroskop ve ivmeölçeri sayesinde fare ya da sunum üzerine çizim yapmak için de kullanılabilen cihaz, 50mAH dahili lityum-iyon bataryaya sahip.
iPresenter projesine başlanırken konan 2000$ hedefin henüz 11 bağış ile 464$’lık kısmı toplanmış durumda. Bitimine 38 gün kalan ürünün resmi satış fiyatı açıklanmamış olsa da, Kickstarter üzerinde yapılacak 34$ bağış ile nisan ayında elde edilebiliyor. Ayrıca ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu aşağıdan izleyerek, ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

http://www.kickstarter.com/projects/1144443903/kudos-ipresenter-for-iphone-for-business-presentat?ref=category

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim