Anlık Bildirim

iTunes müzik mağazası 56 yeni ülkeye açıldı, uygulama sayısı 700 000'i geçti


Dün editörümüz Shady tarafından duyurulan iTunes Store Türkiye, Apple'ın ülkemizde yeni bir dönemi başlatacağının da habercisi olarak kabul ediliyor. Zira Apple'ın Türkiye ofisinin 1 Kasım itibariyle göreve başlamış olması ve kariyer sitelerinde verilen Apple Store ilanları, daha fazla yeniliğin ülkemize geleceğini gösteriyor.

Apple bugün yaptığı duyuruda App Store ve iTunes Store hakkında yeni bilgiler verdi. iTunes mağazasını ülkemiz dahil 56 yeni ülkede daha faaliyete sokan Apple, hem ulusal hem uluslararası milyonlarca eseri bu ülkelerdeki kullanıcılara sunmaya başladı. Mağazanın toplamda 20 milyon şarkı sayısına ulaştı.

Bunun yanında 4 ülkede iTunes film kiralama ve indirme servisi de sunuluyor. Bu ülkeler Türkiye, Rusya, Hindistan ve Güney Afrika olarak belirlendi. Toplamda ise 119 ülkede iOS ve Mac ürünlerinden iTunes Store müzik kataloğuna erişilebiliyor. Mağazadaki parçalar Apple'ın yüksek kaliteli ses deneyimi sunan 256kbps kodlamalı AAC formatını içeren iTunes Plus ile sunuluyor.

iTunes in the Cloud ile satın aldığınız parçalar diğer iOS ve Mac cihazlarınızdan da indirilebiliyor. 

iTunes'un diğer önemli ayağı olan App Store da 155 ülkede hizmet verirken toplam uygulama sayısını da 700 000'e çıkardı.

Mağazaların yeni ülkelerdeki hazırlıkları devam ederken, bugün müzik ve film katalogları tamamen kullanıcılara sunulmuş olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim