Anlık Bildirim

İddia : Samsung, Galaxy Note III dışında, 5.8 inç boyutunda yeni bir akıllı telefon hazırlıyor


Samsung'un 5.3 inç ekranlı Galaxy Note modelini pazara sürmesi, kullanılabilirlik konusundaki tartışmaların yanı sıra yeni bir segmentin de başlangıcı olmuştu. Phablet olarak adlandırılan bu segmente 5 inç ve üzeri boyuta sahip cihazlar dahil ediliyor. Aradan geçen zamanda Samsung dışında pek çok firma bu segmente yatırım yapmaya başladı.

Samsung'un Note ve Note II cihazları sonrasında Note III ile segmente yeni bir hava katması bekleniyor. Ancak iddialara göre Samsung sadece Note ile bu segmentte varlık göstermek istemiyor.

Sammobile'ın firmaya yakın kaynaklara dayandırarak verdiği haberinde Samsung'un 5.8 inçlik boyuta sahip ve çift SIM kart destekli bir modelin hazırlıklarına devam ettiği belirtiliyor. GT-I9152 model numarasına sahip olan bu cihazın Galaxy Fonblet 5.8 şeklinde isimlendirildiği öne sürülüyor. Model saf beyaz renkte olacak. İlk etapta modelin Avrupa pazarına sunulacağı ifade ediliyor.

İddiaların ne kadar gerçeğe yakın olduğu bilinmiyor. Ancak muhtemelen düşük fiyatlı olacağı düşünülüyor. Phablet adı verilen segmentte amiral gemi modellerin yanında düşük fiyatlı Çinli üreticilerin de cihazları boy göstermeye başladı. Bu bakımdan Samsung sadece Note serisiyle segmentte devam etmek yerine düşük fiyatlı modellerle hem gelişmiş hem de gelişmekte olan pazarları hedefliyor olabilir. MWC 2013 etkinliğinde model ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkabilir. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1145 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim