Anlık Bildirim

Simülasyon oyunu Idle Mayor Tycoon, Android cihazlar için çıkışını yaptı

Bir belediye başkanının görevini üstlendiğiniz ve belirli bir bölgeyi yönettiğiniz simülasyon oyunu Idle Mayor Tycoon, Android cihazlar için ücretsiz olarak Google Play üzerinden çıkışını yaptı.

Idle Mayor Tycoon, Android cihazlar için çıkışını yaptı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini T-Bull'un yaptığı şehir yönetim oyunu Idle Mayor Tycoon, Android cihazlar için erişime açıldı.

Oyun isminden de anlaşılacağı gibi bir yönetim simülasyon oyunu. Oyunda bir bölgede inşa etme aşamasından başlayarak orayı şehirleştiriyor ve sonrasında yönetmeye başlıyorsunuz. Sonrasındaki amacınız ise şehrinizi geliştirmek. 

Oyunun güzel bir tarafı ise oyunu, siz çevrimdışıyken bile gelirleri açık bırakabiliyorsunuz. Yani siz oyunda değilken bile geliriniz artabiliyor. Oyunun oynanış kısmı da bir hayli basit.

Idle Mayor Tycoon, oyun içi satın alımlarla birlikte oynaması ücretsiz bir oyun. Oyunu şu anda Google Play üzerinden indirebilirsiniz. Oyunun iOS cihazlara gelmesi ile ilgili şu an için bir duyuru yok. Oyunun mağaza sayfasını aşağıda bulabilirsiniz.

Idle Mayor Tycoon Mağaza Sayfası

Mayor Tycoon: Idle City Sim Mayor Tycoon: Idle City Sim Mayor Tycoon: Idle City Sim Mayor Tycoon: Idle City Sim T-Bull S A Stilize Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim