Anlık Bildirim

İlk Tegra 4 uyumlu oyun Codex the Warrior : Chain of Nemesis olacak


Android dünyasında ilk 4 çekirdekli işlemciyi kullanıma sunan ve pek çok uyumlu oyun ile popülerliğini artıran NVIDIA, bununla birlikte biraz eskidi ve rakipleri karşısında geriye düşmekten kurtulamadı.

Haftaya başlayacak CES 2013 fuarında ise NVIDIA'nın yeni Tegra 4 işlemcisine şahit olacağız. Cortex-A15 tabanlı 28nm fabrikasyon sürecine sahip 4 çekirdek ve 1adet de güç tasarrufu sağlayan yardımcı çekirdek tasarımında olacağı düşünülen işlemciye 72 işlem birimli GeForce grafik birimi eşlik edecek.

Performans anlamında yeni bir dönemi başlatmak isteyen NVIDIA'nın yeni işlemcisi ile uyumlu ilk Android oyunu Codex the Warrior : Chain of Nemesis olacak. Infinity Blade benzeri bir oyun mekaniğine sahip Codex the Warrior, güçlü bir senaryo ile oyuncuları etkilemeye çalışacak. Oyunun çoklu oyuncu desteği de olacak.

Oyunun ilk Tegra 4 cihazları ile birlikte pazara sunulması bekleniyor. Ancak Tegra 3 uyumluluğu ise sonradan eklenecek. Tahmini olarak bahar ortalarında oyunu oynamak imkanına sahip olabileceğiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1149 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim