Anlık Bildirim

InFocus dahili bataryaya sahip çubuk bilgisayarı Kangaroo'yu tanıttı

Çubuk bilgisayarlar genellikle az çıkış portu bulunan ve güç kaynağına ihtiyaç duyan ürünler. InFocus'un yeni ürünü Kangaroo ise bu eksiklikleri tamamlayarak ilginç bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
InFocus dahili bataryaya sahip çubuk bilgisayarı Kangaroo'yu tanıttı
 
Günümüzde çok portatif boyutlarda bir çok bilgisayara ulaşmak mümkün. Hatta bu ürünler için "çubuk bilgisayar" adında özel bir sınıflandırma da mevcut. Bu ürünler taşınabilirlik konusunda oldukça kullanışlı ancak güç kaynağına ihtiyaç duymaları taşınabilirlik avantajını büyük ölçüde baltalıyor. Projektör üreticisi olarak bilinen InFocus ise yeni ürünüyle birlikte bu soruna yeni bir çözüm getirmiş durumda.

Kangaroo adındaki çubuk bilgisayar içerisinde Windows 10 yüklü olmasının yanı sıra ufak boyutları ve dahili bataryası ile de dikkat çekiyor. Genişliği 8 cm ve uzunluğu da yaklaşık 12 cm boyutlarında olan bilgisayar Intel Atom X5 işlemci, 2 GB bellek ve 32 GB arttırılabilir depolama alanına sahip. Tüm bunlardan daha önemlisi ise bilgisayarın içerisinde 4 saat aktif şekilde çalışmasını sağlayacak bir pil mevcut.

Bir adet HDMI ve iki adette USB çıkış portuna sahip bilgisayarı mobil cihazlara bağlamak da mümkün. 200 gram ağırlığa sahip Kangaroo'nun ön siparişleri Newegg internet mağazasında 99 dolardan toplanmaya başlandı. Çubuk bilgisayarı diğerlerinden ayıran özellikleri ve fiyatıyla birlikte düşündüğümüzde tercih edilesi bir ürün olarak gözüküyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim