Anlık Bildirim

Ingress, Google için bundan sonraki artırılmış gerçeklik oyunlarının çıkış noktası olacak

Ingress, Google için bundan sonraki artırılmış gerçeklik oyunlarının çıkış noktası olacak

Google'ın uzun süre önce satın aldığı Niantic Labs firması tarafından geliştirilen ve Ingress oyunu, beta sürecinden çıkarak nihai sürümüne kavuştu.

Ingress oyununda kullanıcılar yakınlarında kendilerine bildirilen yerlere giderek buradaki noktaları ele geçirmeye çalışıyor. İki farklı tarafın seçilebildiği oyun GPS bilgileri ile çalışıyor. Bir bakıma oyuncuları mobil cihazları yönlendiriyor.

Şimdiye kadar kapalı beta olmasına rağmen bir milyon kullanıcıya ulaşan oyun, Google için de yeni projelerin çıkış noktası olacak. 

Niantic Labs patronu John Hanke'nin verdiği bilgilere göre Niantic Labs ve Google şu anda oyun geliştiriciler için bir API grubu hazırlamakla meşgul. Bağımsız geliştiriciler de Ingress tabanlı kendi oyunlarını geliştirebilecek.

Ayrıca oyun içi reklam stratejisi de masaya yatırılan konular arasında. Bu tarz lokasyon tabanlı oyunlarda ne tür reklamların kullanıcıya sunulacağı oldukça önemli ve reklamverenler için yeni bir alan olacak. Oyun henüz final sürümüne yeni kavuşmuşken bundan sonra oluşturacağı ilgi de projelerin gidişatını etkileyebilecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim