Anlık Bildirim

Intarid Liberty Wireless Motorbike System; Motorsikletler için kablosuz sesli iletişim sistemi

Motorsiklet tutkunları, iki kişi birlikte yolculuk ederken iletişim kurmanın ne kadar zor olduğunu iyi bilirler. Motorun sesi, rüzgar gürültüsü ve kaskın ses geçmesini önleyen yapısı da düşünüldüğünde sürücü ve arkadaki yolcunun iletişim kurabilmesini olabildiğince güçleşmekte. İngiltere bazlı bir şirket olan Intarid, Liberty Wireless Motorbike System ile yolcular arası ve motorsikletler arası iletişim sorunlarını kablosuz teknolojilerin yardımıyla tamamen ortadan kaldırıyor.

Her kaskla uyumlu olan sistem, motorsiklete bağlanan ve aküden enerji alan bir merkezden ve 2 adet kulaklık mikrofon setinden oluşmakta. Kasklara takılan mikrofon kulaklık setleri rüzgar gürültüsü kesmek için ses filitrelerine sahipler ve ortamdaki gürültüye göre otomatik ses ayarı yapabiliyorlar.

Kablosuz iletişim için Bluetooth teknolojisinden yararlanan sistem, GPS alıcılar, ses sistemleri ve benzeri cihazlarada bağlanarak kulaklıklara ses gönderebilmekte. Ürünün Bluetooth destekli her ürünle bağlantı kurabildiği belirtilmiş fakat cep telefonları ile uyumluluğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamakta.

Uçak ve helikopterlerde kullanılan iletişim sistemlerinin bir benzerini motorsiklet kullanıcılarına sunan Liberty Wireless Motorbike System, aynı zamanda motorsikletler arası iletişim içinde kullanılabilmekte. Firmanın belirttiğine göre çok yakında piyasada olacak olan sistem 522$'dan ön siparişe sunulmuş durumda. Intarid'in motorsikletler için geliştirdiği diğer kablolu iletişim setleri ve ürün hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim