Anlık Bildirim

En güçlü Intel NUC birimi tanıtıldı, ilk kez tam boy grafik kartı eklendi

Intel Beast Canyon NUC standart kasa tasarımı ve Extreme Compute Element slot tasarımı en son Tiger Lake H işlemciler ile performans çıtasını tepeye taşıyor.

Intel Beast Canyon NUC gövde gösterisi yapıyor

Intel’in mini bilgisayar sınıfında uzun yıllardır referans olması amacıyla geliştirdiği NUC serisi en güçlü konumuna ulaştı. En yeni Intel işlemcilerin yanında tam boy grafik kartları da kullanılabilecek. 

Intel Beast Canyon NUC neler sunuyor?

Intel Beast Canyon NUC kasası Tiger Lake tabanlı önceki NUC modellerinden farklı olarak Tiger Lake H serisi kaslı işlemcilerle geliyor ve ilk kez tam boy bir grafik kartı takma imkânı sunuyor. Kasa 8 litre hacme sahip. 

Intel pek fazla detay vermiyor ancak daha önce sızan bilgilere göre Tiger Lake H ve Tiger Lake HK işlemciler kullanılacağı gündeme gelmişti. Çift kanal 64GB’a kadar DDR4 3200MHz bellek, 3 adet M.2 slotu, 6 adet USB 3.2 Tip-C girişi, 2 adet Thunderbolt 4, 3 adet 4K harici ekran desteği, WiFi 6E diğer sızıntılar arasında. 

Intel ayrıca kendi kasalarına uygulamak isteyenler için bir kart şeklinde Extreme Compute Element sistemini geliştiriyor. Daha önce Razer gibi markalarda gördüğümüz bu kartta yukarıda saydığımız tüm bileşenler yer alıyor ve tak-çıkar şeklinde kullanılabiliyor. Yıl sonuna doğru Beast Canyon NUC konseptinin konfigürasyonu ve fiyatları belli olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim