Anlık Bildirim

İntenso Türkiye'de satışa başladı

Alman Intenso markasının kapsamlı yelpazesinde 252 farklı ürün bulunmaktadır. Başlıca ürün kategorileri, depolama aygıtları, bataryalar, güç kaynakları, kablosuz şarj cihazları, MP3 çalar ve.....
Alman Intenso markasının kapsamlı yelpazesinde 252 farklı ürün bulunmaktadır. Başlıca ürün kategorileri, depolama aygıtları, bataryalar, güç kaynakları, kablosuz şarj cihazları, MP3 çalar ve dijital fotoğraf çerçeveleridir. Mevcut teknolojiye yenilikçi ve yaratıcı bir şekilde uyarlanan çözümler, yüksek kalite gereksinimleri olan modern ürünler, Intenso markasının temel özelliklerini ortaya koymaktadır.
(günlük yaşam için) 1998 yılında kuruluşundan bu yana, Intenso depolama sektöründe lider markalardan biri haline geldi. Güvenilirlik, uzun vadeli müşteri memnuniyeti ve mükemmel fiyat-performans oranı ile etkileyicidir. Pratik ürünleri ile günlük yaşamda kolaylıklar sunan şirket, modern yaşamın basit ve güvenli bir şekilde tasarlanmasına yardımcı oluyor.
(kalite sözü) Intenso, müşterilerinin ihtiyaçlarını ve isteklerini ön planda tutar ve ürünlerinin geliştirilmesinden ticaretine kadar ürün  kalitesine en yüksek değeri verir. Ürünün sürekli olarak geliştirilmesi bu nedenle önemlidir.
Intenso International GmbH Gutenbergstraße 2 I 49377 Vechta I Germany www.intenso-international.de
Yeni ürün tanıtımından önce, ürün tasarımı ve bir ürünün performans özellikleri hakkında yoğun araştırmalar kaçınılmazdır. Satın alma ve kalite yönetimi sektöründen Intenso uzmanları, kendilerine verilen yüksek kalite taleplerini yerine getirmek için ürünleri kontrol eder. Mal girişi denetimi sırasında, tüm ürünler sürekli olarak kalite testlerine tabi tutulur. Yeni ürün teslimatları, Intenso test laboratuvarında incelenir ve kusursuz sonuçlardan sonra, son kullanıcı ile buluşmaya hazır hale gelir. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim