Anlık Bildirim

 

Worldwide Developers Conference’da yer almasına rağmen hakkında çok az şey bildiğimiz tvOS 11’in özellikleri, developer beta’nın yayımlanmasıyla ortaya çıkmaya başladı. 9to5Mac tarafından paylaşılan bilgilere göre işletim sisteminin yeni özelliği sayesinde Apple TV, iCloud hesabı üzerinden AirPods ile otomatik olarak eşleşebiliyor. Bu eşleşme iPhone’un iCloud hesabı üzerinden gerçekleşiyor ve kullanıcıya, TV hoparlörlerine ihtiyaç duymadan müzik dinleme veya video izleme şansı sunuyor.

AirPods ve Apple TV’nin birlikte kullanılmasının Bluetooth hoparlörler veya kulaklıklardan pek farklı olduğu söylenemez, ancak tvOS 11’in yeni özelliği iki cihazın birbirine otomatik olarak bağlanmasını sağlıyor.

tvOS 11’in bu özelliği şimdilik yalnızca bir iCloud hesabıyla sınırlı. Yani Apple TV’nin, farklı iPhonelar ile kullanılan AirPodslarla otomatik olarak eşleşebilmesi henüz mümkün değil. Bu özelliğin de yakın zamanda işletim sistemine eklenebileceği düşünülüyor.

Home Screen Sync özelliği de tvOS 11 ile Apple TV’ye eklendi. Home Screen Sync, aynı iCloud hesabını kullanan birden fazla Apple TV’nin aynı güncellemeleri almasını ve aynı uygulamaları yüklemesini mümkün kılan bir özellik. Bu özelliğin yanı sıra tvOS 11, Apple’ın Night Shift özelliğine benzer bir şekilde karanlık ve aydınlık modlar arasında otomatik olarak geçiş yapabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim