Anlık Bildirim

App Store, uygulamalar için deneme sürecini başlatıyor

App Store platformunun paralı uygulamalarını deneyerek alma fikrindeyseniz yalnız değilsiniz. App Store artık paralı uygulamaları satın almadan önce deneme imkânı sunacak.

Daha çok paralı ve pahalı uygulamaların mağazası olarak bilinen App Store devrim gibi bir yeniliğe imza atıyor. Artık kullanıcılar uygulamaları satın almadan önce belirli bir ölçü içerisinde deneme şansına sahip olacak.

Önce dene sonra al

iOS 12 sürümü ile birlikte yenilenen uygulama rehberinde yer alan düzenleme geliştiricilerin oldukça işine yarayacak zira bu düzenleme kullanıcıların deneme süresinden sonra satın almaya ikna olması anlamına geliyor.

Deneme vermek isteyen geliştiricilerin uyması gereken bazı kurallar belirlenmiş. Örneğin deneme süresinin uzunluğu ve hangi içerikleri barındıracağı ayrıca bitiş anında hangi servislerin ekrana geleceği da belirtilecek.

Diğer taraftan yeni düzenleme ile birlikte Steam Link gibi akış uygulamalarına da çeki düzen veriliyor. Geliştiriciler bundan sonra uygulama mağazası tarzında bir arayüz sunamayacak ve kullanıcının sahibi olduğu içeriği tekrar satma teklifinde bulunmayacak. Ayrıca artık uygulama içerisindeki siparişlerin bir iOS cihazından tamamlanması şartı kaldırıldı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim