Anlık Bildirim

App Store'da "Hafta sonu fırsatları" başladı

iOS 11 ile birlikte App Store’dan kaldırılan haftalık ücretsiz uygulamaları kampanyası yerine "Sadece Bu Hafta Sonu" isimli yeni kampanya sayfası yayına girdi.

App Store'da 'Hafta sonu fırsatları' başladı Tam Boyutta Gör

App Store’un sevilen promosyonlarından Haftanın Ücretsizi kampanyası iOS 11 güncellemesi ile kaldırılmış ve büyük tepki çekmişti. Apple, Haftanın Ücretsiz’ine benzer bir promosyon oluşturdu: Sadece Bu Hafta Sonu.

“Sadece Bu Hafta Sonu” sayfasında kısa süreli indirim fırsatı sunan uygulamalara yer verilecek. Bu sayfa, her perşembe günü yenilenecek.

Apple’ın editörleri ise bu yeni özelliğin çalışma prensibini şu cümleler ile açıklıyor: “Bugün, en sevdiğiniz uygulamaları kullanarak tasarruf etmenin yeni bir yolunu hayata geçiriyoruz. Hazır giyimden yiyecek dağıtımına, otel rezervasyonlarından sinema biletlerine kadar her şeyde yalnızca bu uygulamalar aracılığıyla bulabileceğiniz çok iyi fırsatlar elde edeceksiniz.

Bu indirimleri görmek için her Perşembe günü ‘Uygulamalar’ sekmesine gidin. Orada ‘Sadece Bu Hafta Sonu’ başlıklı, Pazar gününe kadar geçerli olacak özel promosyonların sunulduğu bir uygulama göreceksiniz.”

Bu haftanın listesi %40 indirimli HotelTonight rezervasyonlarını, Warby Parker’dan ücretsiz kılıfı, Under Armour siparişlerinden 20$’lık indirimi, Chipotle’dan ücretsiz Chips&Queso’yu ve Shoptiques’den %15’lik indirimi kapsıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim