Anlık Bildirim

Apple CEO'su Tim Cook açıkladı: iOS ve MacOS birleşmeyecek

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su uzun süredir gündemde olan bir konuya noktayı koydu. Tim Cook yaptığı açıklamada, iOS ve MacOS platformlarını kesinlikle birleştirmeyeceklerini açıkladı.
Bloomberg geçtiğimiz yılın sonunda, Apple'ın iOS ve MacOS işletim sistemlerini birleştirmeyi planladığını iddia etmişti. Cupertino metkezli şirketin CEO'su Tim Cook bugün yaptığı açıklamada bunu net bir şekilde yalanlarken, Apple'ın hiçbir zaman böyle bir düşüncesinin olmayacağını açıkladı.

Apple CEO'su söylentileri net bir şekilde yalanladı 

Cook, Sydney Morning Herald gazetesinden Peter Wells'e şunları söyledi: "Böyle bir birleştirme hamlesiyle gün sonunda çok verimli sonuçlar alabiliriz. Fakat bizim istediğimiz bu değil. Her iki işletim sistemini de "inanılmaz" kılan, onları yapabilecekleri en iyi şeye itmemizden kaynaklanıyor. Eğer iOS ve MacOS'u birleştirirsek ticaret olur ve bu da kullanıcılarımızın istediği bir şey değil."
Söz konusu birleşme, özellikle geliştiriciler açısından iPhone, iPad ve Mac üzerinde çalışabilecek bir uygulamanın sadece tek versiyonunu yapmaları açısından olumlu bir adım olabilirdi. Ancak Apple CEO'su konuyu net bir şekilde sonlandırarak açık olan bu kapıyı da kapatmış oldu. Cook, iki platformdan hangisinin favorisi olduğunu ise politik bir cevapla geçiştirdi. Apple CEO'su Mac'i iş yerinde kullandığını belirtirken, iPad'i ise evde ve seyahat ederken kullandığını açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3973 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, tim cook ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim