Anlık Bildirim

Apple Music 40 milyon aboneyi geçti

Sektör liderliği amacıyla piyasaya çıkan Apple Music henüz bu amacını gerçekleştirebilmiş değil ancak yavaş adımlarla da olsa abone tabanını arttırmaya devam ediyor.

Spotify ile kıran kırana bir mücadeleye girişen Apple Music yavaş da olsa abone sayısını arttırmaya devam ediyor. Hizmet önemli bir barajı geçerken yeni bir lidere de kavuştu.

Yavaş ama istikrarlı

Firma Apple Music hizmetinin 40 milyon ücretli abone sayısını geride bıraktığını ve başına da Oliver Schusser’in geçtiğini duyurdu. Jimmy Iovine’nin yakın zamanda Apple’dan ayrılma planları yaptığı bir dönemde bu değişiklik oldukça anlamlı.

14 yıldır Apple bünyesinde çalışan Oliver Schusser, başkan yardımcısı Eddy Cue’ya yakın bir görev üstlenmişti. ABD dışında App Store, iBooks, Podcasts, iTunes movies gibi içeriklere projeler üreten Schusser ayrıca Shazam’ın satın alınmasında önemli bir rol oynamıştı.

Schusser’in yeni görevi Apple Music ve Uluslararası İçerikten sorumlu başkan yardımcısı. Bu bakımdan Londra’daki görev yerinden Kaliforniya’ya taşınacak. Hem Apple Park kampüsünde hem de çeşitli şehirlerdeki ofislerde zamanını geçirecek. Schusser’in müzik hizmetine nasıl katkılar yapacağı merak konusu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim