Anlık Bildirim

Apple, iOS 12'ye ekleyeceği yeni özellikleri 2019'a erteledi

Apple'ın performans ve güvenilirliğe odaklanmak için iOS işletim sistemine ekleyeceği yeni özellikleri 2019'a ertelediği bildiriliyor. Şirket öncelikle cihazların daha kararlı çalışmasını sağlayacak.
Apple'ın performansa ve güvenilirliğe daha fazla odaklanmak amacıyla iOS işletim sistemine ekleyeceği yeni özellikleri önümüzdeki yıla ertelemeyi planladığı iddia ediliyor. Axios tarafından yayınlanan bir rapora göre şirketin niyeti ürünlerini etkileyen güncellemelerin ve güvenlik sorunlarının kalitesiyle ilgili son eleştirileri ortadan kaldırmak.
2019 yılına ertelenen özellikler arasında ana ekranın yenilenmesi de var. Ayrıca aynı raporda araç içi kullanıcı arabiriminin makyajlanması, Mail gibi önceden yüklü olan uygulamaların güncellenmesine ek olarak Apple'ın fotoğraf çekmek, düzenlemek ve paylaşmak için planladığı iyileştirmelerin de önümüzdeki yıla ertelendiği yazıyor.

iOS 12'de birkaç yeni özellik sunulacak

Şüphesiz ki bu durum iOS 11'den memnun olmayan ve iOS 12'nin yeni özelliklerle gelmesini bekleyen Apple kullanıcıları için hayal kırıklığı yaratacak ancak Cupertino'lu teknoloji devinin en azından birkaç yeni özellik sunmayı planladığı belirtildi.
Bunların arasında artırılmış gerçeklik, dijital sağlık ve ebeveyn denetimlerinde yapılacak iyileştirmeler yer alıyor. Bunlara ek olarak Apple'ın bir sonraki büyük iOS güncellemesiyle iPhone'lar daha uyumlu hale gelecek.

iOS 11 kullanıcıları hiç memnun etmedi

Şirketin yayınladığı güncellemelerin çoğu cihazlarda gecikme ve uygulama çökmesi gibi sorunlara neden olduğundan iOS 11 kullanıcıları hiç memnun etmedi. İlk olarak bu hataları gidermesi beklenen yeni güncellemeler yarardan çok zarar getirince kullanıcılar yeni sorunlarla boğuşmamak için son güncellemeleri yükleme konusunda isteksiz davranmaya başladı.
Apple'ın iOS 12'yi sonbaharda yeni nesil iPhone ile birlikte yayınlaması bekleniyor. Şirketin performans iyileştirmeleri ve kaliteyi arttırmaya odaklanmasının kullanıcıları memnun etmeye yetip yetmeyeceğini zaman gösterecek. Ancak işletim sisteminden yeni özellikler bekleyen kullanıcıların bu yöndeki taleplerini düşünürsek, Apple'ı oldukça zorlu bir sürecin beklediğini söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5177 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
performans, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim