Anlık Bildirim

Apple, otomasyon uygulaması Workflow’u satın aldı

Kullanıcıya pek çok fonksiyonu otomatik hale getirmesini sağlayan Workflow artık Apple bünyesinde hizmet verecek. Firma geliştirici ekibi satın aldığını duyurdu.

iOS ekosisteminde fonksiyonları otomatik hale getirmesiyle dikkat çeken ve pek çok ödüle layık görülen Workflow, Apple’ın da gözünden kaçmadı. Teknoloji devi uygulama geliştiricisini sessiz sedasız satın aldı.

Çok popülerdi

IFTTT platformuna benzetebileceğimiz Workflow, kullanıcıya pek çok fonksiyonu otomatik hale getirmesini sağlıyordu. Örneğin tek bir dokunuşla en yakındaki mekana rota çizmek, bir sayfadaki tüm resimleri indirmek, son alınan ekran görüntüsünü mesaj olarak göndermek, geç kalma ihtimali olduğu zaman belirli bir arkadaşa mesaj göndermek bunlar arasında.

Pek çok rakibi olmasına karşın Workflow kolay kullanım ve sade tasarımı sayesinde 2015 yılında Apple tasarım ödülüne de layık görülmüştü. Uygulamanın geliştiricisi eski bir jailbreak uzmanıydı.

Apple genelde geliştiriciyi satın aldıktan sonra bünyesine katar ve uygulamayı da sonlandırırdı. Workflow ise çalışmaya devam ediyor ve üstelik ücretsiz hale getirildi. Apple’ın uygulama teknolojilerini nasıl kullanacağı henüz bilinmiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim