Anlık Bildirim

Apple, ücretsiz fotoğraf düzenleme dersleri sunuyor

Apple, bir uzman eşliğinde 30 dakikalık bire bir anlatımla fotoğrafların nasıl düzenleneceğini öğreten ücretsiz bir eğitim programı başlattı. Dersleri hem iOS hem de MacOS üzerinden takip etmek mümkün
Birçok cihaz üreticisi size harika fotoğraflar çekmek ve düzenlemek için araçlar sunar, ancak çok az üretici bu araçları nasıl en iyi şekilde kullanacağınızı öğretir. Apple bunu yapabileceğini düşünüyor ve yeteneklerinizi geliştirmek için para ödemenize gerek yok.
Şirket, Apple Photos yazılımını kullanarak fotoğrafları nasıl düzenleyeceğiniz konusunda telefonda 30 dakikalık bire bir eğitim seansı sunuyor.  Basit ayarların yanı sıra renk dengesi ve pozlama gibi daha derin düzenlemelerin nasıl kullanılacağını gösterecek. Mobil cihazınızda Canlı Fotoğraflar veya Portre modu fotoğraflarınız varsa, bunları nasıl düzenleyeceğinizi de öğreneceksiniz.
Apple, “Tüm fotoğraflarınızı uygulamanın güçlü, sezgisel düzenleme araçlarıyla nasıl olağanüstü hale getireceğinizi öğreneceksiniz.” sözlerine yer verdi.
Apple'ın fotoğraf uzmanlarından birine bağlandıktan sonra sizinle konuşacak ve seansı kişisel beceri seviyenize uyarlayacaklar.

Öğrenciler merak ettikleri sorulara da cevap alabilecek 

Apple'ın ücretsiz olarak sunduğu fotoğraf derslerine katılan öğrenciler, fotoğrafçılık  ve fotoğrafları düzenleme üzerine sorularına cevap alabilecek. 
Apple'ın fotoğraf düzenleme dersleri şu anda yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılıyor, ancak ilerleyen günlerde diğer ülkelerde de faaliyet göstermesi planlanıyor.
Ücretsiz bire bir derleri almak için bu adresten takviminizi planlayabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim