Anlık Bildirim

Çalışmalar iOS 11'in ciddi batarya problemlerine sebep olduğunu gösteriyor

iOS 11 ve iOS 10'un batarya sürelerine bir grafikte detaylı bir şekilde yer veriliyor. Aradaki far gerçekten şaşırtıcı. İki sürümün batarya süreleri arasında 144 dakika fark olduğu gözlemlendi.
iOS 11; çıktığı günden bu yana kullanıcıları bir çok sorunla karşı karşıya getirdi. Özellikle batarya konusunda isyan eden kullanıcılar, iOS 11.0.1 ara güncellemesinin yayınlanmasına rağmen batarya probleminin devam ettiğini söylüyor.
Çalışmalar iOS 11'in ciddi batarya problemlerine sebep olduğunu gösteriyor
 
Güvenlik araştırma şirketi Wandera, iOS 10 ve iOS 11'in sunmuş olduğu batarya süreleriyle ilgili bir anket yaptı. Şirket; 50.000 kullanıcı ile birlikte, 3 gün boyunca yapmış olduğu anket sonuçlarına göre şarj sürelerinin %100'den %0'a düşme sürelerine yukarıdaki grafikte yer veriyor.
Grafiğe bakacak olursak, iOS 11 yüklü cihazın yoğun kullanım esnasında 96 dakikada şarjının tükendiğini gözlemliyoruz. iOS 10'un sunmuş olduğu performansa bakacak olursak iOS 11'den 144 dakika daha fazla kullanım süresi sunuyor. Bu da yaklaşık 240 dakikaya tekabül ediyor.
 
Apple, 26 Eylül tarihinde 286 MB büyüklüğünde bir ara güncelleme (iOS 11.0.1) yayınlamıştı. Ancak kimi kullanıcılar batarya problemlerinin çözüldüğünü ifade etse de çoğunluk, batarya probleminin hala devam etmesinden yakınıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11743 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 10, ios 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim