Anlık Bildirim

Fortnite iOS sürümü betadan çıktı

Bir süredir kapalı beta olarak yayında olan Fortnite iOS sürümü bu hafta itibariyle betadan çıktı. Artık tüm iOS cihaz kullanıcıları bu popüler oyunu oynama fırsatını yakalayacak.

Masaüstünde fırtınalar koparan hayatta kalma odaklı Fortnite oyunu mobil tarafta da oldukça hareketli. Henüz beta sürecindeyken iOS platformunda 2 milyon dolara yakın gelir elde eden oyun artık davetiye usulü betadan çıktı.

Fortnite mobil neler sunuyor?

Bundan sonra isteyen herkes oyunu indirip kurabilecek. iOS tarafında oyunun istediği minimum gereksinimler iOS 11 işletim sistemi, iPhone 6S, iPhone SE, iPad mini 4 ve iPad Air 2. Bunun altındaki cihazlarda ve sürümlerde çalışmıyor.

iOS sürümü yine aynı 100 kişilik PvP mantığını kapsıyor. Haritalar, oynanış ve hatta güncellemeler bile aynı. Çapraz platform desteği olduğu için de mobilde oynadığınız süreç masaüstü tarafında da işliyor.

Fortnite pek çok devasa çok oyunculu oyundan bildiğimiz üzere ücretsiz bir yapım. En önemli geliri üst seviye paketler ve oyun içi satışlar. Üst seviye paketlerde çeşitli sandık hediyeleri, ikonlar, silahlar ve tuzaklar başlangıçta sizin oluyor. Bu paketler 60$’a kadar çıkıyor.

Fortnite sürekli güncellenen sistemiyle oyuncuların gönlünü fethetmeyi başardı. Öyle ki tahtı kimseye bırakmaya niyeti olmayan PUBG’yi bile sallamış durumda. Oyun aylık 130 milyon dolar civarında gelir elde ediyor.  



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim