Anlık Bildirim

Geliştiricilere Planet of the Apps kapısı açılıyor

iOS geliştiricileri artık kendilerine yüksek miktarlarda yatırım bulabilecekler. Apple’ın Planet of the Apps şovu gelecek yıl yatırımcı ve geliştiriciyi bir araya getirecek.

Apple’ın televizyon platformu için gelecek yıl hayata geçirmeyi planladığı Planet of the Apps adındaki fonlama destek programı kayıt kabulleri sona erdi. Kendisini iyi tanıtan iOS geliştiricileri yatırımcılardan önemli miktarda destek koparabilecek.

Geliştiricilere Mali Destek

Toplamda 100 geliştiriciye 10 milyon dolara kadar destek kazandırmayı amaçlayan program, Shark Tank adındaki girişim programına oldukça benziyor. Gary Vaynerchuk, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba ve will.i.am gibi önemli yatırımcılar, beğendikleri uygulamaların geliştiricilerini fonlayabilecek.

Eylül ayında sona eren kayıtların ardından, seçilen geliştiricilere yapımcı ekip telefon edecek ve uygulama hakkında bilgi, neden programa katılmak istediği gibi sorular soracak. İkinci aşamada geliştiricilerden 5-10 dakikalık uygulamasını anlatan detaylı bir video hazırlaması istenecek. Bu videoyu yapımcı ekip profesyonel şekilde düzenleyecek

Üçüncü aşamada sahneye çıkış hakkında pek çok maddenin olduğu bir anlaşma imzalanacak. Geliştiriciler toplam 9 gün sürecek çekimlerde yer almak için Los Angeles’a gelecek. Yapımcı ekip bazı araştırmalardan sonra geliştiriciyi hiç çağırmama hakkını da saklı tutacak.

Son aşamada ise her şey hazır olduktan sonra çekimlerin başlayacağı ifade ediliyor. 2017 yılının Mart veya Nisan ayında da program yayına girmiş olacak. Yeni programın özellikle geliştirici etkileşimi konusunda etkileyici olacağı ve App Store mağazasında yeni fikirlerin gelişmesine olanak tanıyacağı ifade ediliyor. Beğenildiği takdirde programın devamı da çekilecek. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim