Anlık Bildirim

Günün ücretsiz yapılan veya indirime giren iOS/OSX uygulamaları

Dünyanın en büyük uygulama marketlerinden Apple App Store'un farklı kategorileride indirime giren veya ücretsiz yapılan birbirinden faydalı uygulama ve oyun fırsatları.
Günün ücretsiz yapılan veya indirime giren iOS/OSX uygulamaları
 
Apple'ın bünyesinde 1.5 milyondan fazla uygulama ve oyun barındıran marketi App Store, her gün indirime giren ve ücretsiz yapılan birçok uygulama ile iOS ve OSX kullananlara güzel avantajlar sağlıyor. Günlük olarak yayınlanacak olan bu haberimiz içerisinde ise bu doğrultuda seçtiğimiz önemli fırsatlar yer alıyor.
Uygulama / Oyun:
  • MacID (Eski fiyat: 12 TL - Yeni fiyat: Ücretsiz): iOS için Mac cihazların TouchID üzerinden kitlenmesine imkan tanıyan faydalı uygulama.
  • Screens VNC (Eski fiyat: 55 TL - Yeni fiyat: 26,99 TL): iOS için Windows ya da Mac bilgisayaralara uzaktan erişim için hazırlanmış türünün en iyisi uygulamalardan.
  • Saver 2 (Eski fiyat: 15 TL - Yeni fiyat: Ücretsiz): iOS için kişisel bütçe yönetimi konusunda hazırlanmış modern arayüzlü gelişmiş uygulama.
  • FrameMagic (Eski fiyat: 2,69 TL - Yeni fiyat: Ücretsiz): iOS için etkili video kolajlar yapılmasına imkan tanıyan uygulama.
  • Vee for Video (Eski fiyat: 14 TL - Yeni fiyat: 2,69 TL): iOS için hazılanmış en iyi video çekme, düzenleme ve paylaşma uygulamalarından.
  • 2Do (Eski fiyat: 140 TL - Yeni fiyat: 65 TL): Mac için hazırlanmış en gelişmiş yapılacak listeleri oluşturma uygulamalarından.
  • Leaf (Eski fiyat: 26 TL - Yeni fiyat: 2,69 TL): Mac uyumlu RSS okuma uygulaması.
  • Cruise Tycoon HD (Eski fiyat: 11 TL - Yeni fiyat: Ücretsiz TL): iOS için hazırlanmış yolcu gemisi işletmeciliğine dahayı tychoon oyunu.
Not: Uygulama ya da oyunlara ulaşmak için isimleri üzerine tıklayabilirsiniz. Fiyatlar geliştiriciye bağlı olarak gün içerisinde değişkenlik gösterebilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim