Anlık Bildirim

Hız testi iOS 12'nin eski iPhone'larda daha hızlı çalıştığını ortaya koydu

Performans sorunu yaşama korkusuyla yeni iOS sürümüne geçiş yapmakta tereddüt eden kullanıcıları sevindirecek bir haber var. iOS 12'nin eski iPhone'larda çok daha hızlı çalıştığı ispatlandı.
Geçen yıl iOS 11 güncellemesini yükleyen Apple kullanıcıları bazı performans sorunları yaşamıştı. Hal böyle olunca da aynı durumun tekrar edebileceğinden endişe duyan çok sayıda iPhone kullanıcısı -özellikle de performans sorunlarıyla gündeme gelen iOS 12 beta 7'nin tuz biber ekmesiyle birlikte- işletim sisteminin en son sürümüne geçmekte tereddüt eder hale geldi.
İyi haber şu ki bu konuda endişelenmenize gerek kalmayacak gibi görünüyor. Zira iAppleBytes tarafından YouTube'a yüklenen bir video iOS 12'nin eski iPhone'larda mevcut sürümlere kıyasla çok daha hızlı çalıştığını ortaya koydu. Aşağıda yer alan video, iOS 11.4.1 yüklü bir iPhone 5s ile iOS 12 beta 8 sürümünü çalıştıran bir başka iPhone 5s modelinin kıyaslanmasını gösteriyor.

iOS 12 bariz şekilde daha hızlı çalışıyor

iOS 12'nin en son beta sürümü ile çalışan iPhone 5s'in neredeyse 20 saniye daha hızlı açılması ilk etapta aradaki farkı açıkça gözler önüne seriyor zaten. Uygulama açılış hızları da çoğunlukla daha iyi görünüyor. Bunun dışında Mesajlar gibi klavye girişi gerektiren uygulamalar kullanılırken iOS 12'deki klavye, iOS 11.4.1'deki klavyeden çok daha hızlı bir şekilde hazır hale geliyor.
Fotoğraflar'da "Paylaş" butonuna dokunulduğunda aradaki hız farkının bir kez daha kendini belli ettiğini görüyoruz. Kısacası iOS 12 beta 8'in genel anlamda iOS 11.4.1 sürümüne kıyasla daha akıcı ve hızlı bir deneyim sunuyor. iOS 12'nin henüz tam olarak ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı. Eylül ayında yeni nesil iPhone'lar ile birlikte kullanıma sunulabileceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12247 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim