Anlık Bildirim

Kış olimpiyatları için App Store’da özel sekme

Olimpiyat oyunlarına ilgi duyuyorsanız ve kış olimpiyatlarını takip ediyorsanız App Store mağazası üzerinde ilgili uygulamalar için özel bir sekme açılmış durumda.

Cuma yapılan törenle resmi olarak açılışı gerçekleştirilen 23. Kış Olimpiyatları için App Store mağazasında da Kış Olimpiyat Oyunları Rehberi adında takipçilerin yakından ilgileneceği bir uygulama seçkisi hazırlandı.

Güney Kore’nin PyeongChang kentinde düzenlenen 23. Kış Olimpiyatları, 23 Şubat tarihine kadar devam edecek. Yüz tanıyan taktik uçaklar, Drone avcısı Drone’lar, gezici X-ray istasyonları gibi ekstrem tedbirlerin alındığı oyunlarda, gerginliğin yaşandığı Kuzey Kore’nin katılması da ayrı bir ilginç durum.

Kış Olimpiyat Oyunları Rehberi mağazanın Bugün sekmesinde ziyaretçileri bekliyor. Uygulama linklerinin yanı sıra App Store üzerinde sekmeye tıklayarak da inceleyebilirsiniz.

PyeongChang 2018 Official App

Kış Olimpiyatlarının resmi uygulaması ile oyunların ajandasını güncel olarak takip edebilir, kimin ne zaman piste çıkacağını öğrenebilirsiniz. Ayrıca kurallar da dahil olmak üzere pek çok bilgiye de bu uygulama ile ulaşmak mümkün.

Eurosport

Eurosport ile Olimpiyat Oyunlarını yakından takip edebilirsiniz. Anlık bildirimlere, özel videolara ve daha pek çok içeriğe kolayca ulaşmak mümkün.

iTranslate

Restoranda sipariş vermek, taksi şöförü ile gerekli iletişimi kurabilmek gibi günlük önemli ihtiyaçları karşılayabilmek için iTranslate uygulamasının pratik önerilerinden faydalanabilirsiniz.

Go PyeongChang


Oyunların gerçekleştiği şehirde Go PyeongChang uygulaması ile istediğiniz noktaları kolay bir şekilde gezebilir, güzergâh tarifi alabilirsiniz.


KakaoMap - Korea No.1 Map

KakaoTalk ile bir ilgisi olmayan KakaoMap, yine bir navigasyon uygulaması.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim