Anlık Bildirim

Super Mario Run koşuya hazır

İlk kez iPhone 7 etkinliğinde görücüye çıkan ve hayranlarına büyük bir sürpriz yapan Super Mario Run oyunu iOS için indirmeye sunuldu. Oyun sonsuz koşu türünde.

Nintendo’nun doğrudan geliştirdiği ilk mobil oyun olma özelliğine sahip Super Mario Run indirmeye sunuldu. Firmanın büyük beklentilere sahip olduğu oyun sonsuz koşu tarzında ve hikayenin bütün ögelerini oyunculara sunuyor.

Sonsuz Koşu

Klasik oyunlarından farklı olarak Mario sağa doğru otomatik olarak koşuyor. Bu bakımdan oyuncuların hamlelerini dikkatli yapmaları gerekiyor. Geç veya ekran basıldığında Mario için her şey çok geç olabiliyor.

Oyunda 6 farklı dünya ve 24 farklı seviye yer alıyor. Her seviye ince ince tasarlanmış ve görsel açıdan zenginleştirilmiş. Oyunun heyecanını kaybetmemesi için bölümlerde farklı yollar ve keşfedilmesi gereken paralar bulunuyor. Bu bakımdan tekrar tekrar oynanabilir.

Toplamda 2 saat süren tam tur sonrasında yeni keşifler için başa döndüğünüzde süre de uzuyor. Ücretsiz olan sürümde çok az seviye sunulmuş. Tan oyun için 27TL ödemeniz gerekiyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5514 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, super mario run ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim