Anlık Bildirim

Yeni MacBook Pro’lardaki batarya sorunu gideriliyor

Apple’ın yayınladığı MacOS Sierra 10.12.3 güncellemesi ile birlikte yeni MacBook Pro modellerinde bir süredir eleştiri konusu olan aşırı batarya tüketim hatası gideriliyor.

Geçen yıl sonlarından bu yana Apple’ın epey başını ağrıtan ve Consumer Reports platformunun tavsiye listesine bile giremeyen yeni MacBook Pro modellerindeki batarya hatası nihayet gideriliyor.

Apple’ın yayınladığı MacOS Sierra 10.12.3 güncellemesi ile birlikte bir süredir eleştiri konusu olan aşırı batarya tüketim hatası gideriliyor. Bilindiği üzere Safari tarayıcısında geliştirici seçeneklerindeki bir hata aşırı batarya tüketimine neden oluyordu. Bu bakımdan standart ve Touch Bar entegre MacBook Pro modelleri 10 saat kullanım süresini göremiyordu.

Apple yeniden Consumer Reports testlerine girdiği zaman MacOS Sierra’nın yeni bir beta sürümünü kullanıyordu. Sierra 10.12.3 güncellemesi işte bu beta sürümünü temel alıyor. Güncelleme ile artık ortalama kullanım süresi 17 saate ulaşacak.

Diğer taraftan MacBook Pro modellerinde zaman zaman karşılaşılan otomatik ekran kartı geçişlerinde takılma ve Adobe Premiere Pro işlerken yavaşlama problemleri de güncelleme ile ortadan kaldırılıyor.

Diğer Sistemler

Apple’ın akıllı saati ve akıllı televizyon kutusu için de güncellemeler gelmiş durumda. WatchOS 3.1.3 sürümü ve tvOS 10.1.1 sürümü uyumlu cihazlara dağıtıma başladı. Bu güncellemeler daha çok hataların giderilmesi ve performans iyileştirmelerine odaklanıyor. Tüm güncellemelere ilgili cihazların ayarlar kısmından veya uygulama mağazasından erişilebiliyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim