Anlık Bildirim

Yerli geliştiriciden iOS uyumlu yeni uygulama: Not Defterim

Notlar tutmak ya da yapılacak listeleri hazırlamak için yeni bir çözüm daha kullanıma sunuldu. Yerli geliştirici tarafından iOS platformu için hazırlanan Not Defterim, sadece amacına odaklanıyor.
Mobil platformlara uygulama geliştiren yerli geliştiricilerin sayısı sürekli olarak artış gösteriyor. Bu isimler arasında yer alan Ali Oksuz, yeni iOS uygulaması Not Defterim ile basit ancak etkili bir çözüm ortaya koyuyor.
iOS 9.0 ve üzeri iPhone modelleri için hazırlanan Not Defterim, öncelikle Türkçe dil desteği vermesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Temel bir arayüz kullanan uygulama, kişilerin hızlı şekilde notlar almasına veya yapılacak listeleri hazırlamasına imkan tanıyor. Bu konuda birçok alternatif uygulama bulunmasına rağmen rakiplerinden sadeliği ile ayrılan Not Defterim, tamamlanan görevleri gösterebiliyor olmasıyla da verimliliği arttırabiliyor.
Ücretsiz olarak sunulan ve Ali Oksuz tarafından "2016 yılını kolaylaştıracak çok basit ve pratik bir görev asistanı" olarak lanse edilen Not Defterim uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim