Anlık Bildirim

iMessage içerisinden Google araması yapabilirsiniz

iMessage sohbetiniz esnasında kafanıza takılan bir konuda arama yapmak için artık uygulama dışına çıkmaya gerek yok. Google arama kutusunu sohbetinize getiriyor.

Apple’ın iMessage platformunda üçüncü taraf uygulamalara kapıyı aralamasının ardından önemli isimler giriş yapmaya devam ediyor. Son olarak Google’ın arama motoru uygulaması da iMessage platformuna entegre edildi.

Daha fazla etkileşim

Google Search ana uygulamasının eklentisi şeklinde olan mini uygulama ile kullanıcılar artık sohbet dışına çıkmadan doğrudan Google araması yapabilecekler. Mini uygulama Gboard esintileri taşıdığı için alışmak zor olmuyor.

Kullanıcılar arama kutusuna terimleri yazarak veya yemek, video, trendler, yakınlardakiler gibi tuşlara doğrudan basarak daha özelleştirilmiş aramalar yapabiliyor. Sonuçlar istenirse kart tasarımında sohbet içerisinde paylaşılabiliyor.

Mobil dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından birisinde yer almak Google açısından önemli zira anlık arama ihtiyaçlarına cevap vermek etkileşimi de oldukça arttıracaktır. Bu da elbette dolaylı olarak reklam gelirleri anlamına geliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim