Anlık Bildirim

iOS 10.2.1 indirmeye sunuldu

iOS işletim sisteminin en yeni sürümü olacak 10.2.1 için dağıtım süreci başladı. Firma daha çok hataların giderilmesi ve performans iyileştirmelerine odaklanıyor.

Yeni işletim sistemi iOS 11 için kolları sıvayan Apple, mevcut sürümü de güncellemeye devam ediyor. Bir süredir testleri devam eden iOS 10.2.1 güncellemesi bu hafta itibariyle indirmeye sunuldu.

Hataları Gidermeye Yönelik

iOS 10.2.1 güncellemesi iOS 10.2 güncellemesinde bir ay sonra yayınlandı. Orijinal güncellemede ortaya çıkan bazı sorunların giderildiği ve performans iyileştirmesinin yapıldığı iOS 10.2.1 güncellemesinde bunun haricinde herhangi bir yenilik yer almıyor.

Eğer iOS 10.2 sürümünde daha farklı sorunlar ortaya çıkmazsa Apple’ın iOS 10.3 güncellemesine geçmesi bekleniyor. Betasının Şubat veya Mart ayında başlayacak iOS 10.3 güncellemesinde Sinema Modu gelmesi ihtimali yüksek. Sinema modu kullanıcıların sinema salonlarında telefonlarını gece moduna aldığı ve tüm bildirimleri kapattığı yeni bir özellik olarak dikkat çekiyor. Henüz bununla ilgili resmi bir bilgi mevcut değil.

iOS 10.2.1 güncellemesine dönecek olursak kullanıcılar kablosuz olarak veya iTunes üzerinden indirebilecekler. Dağıtım devam ettiği için tüm kullanıcılara ulaşması bir kaç günü bulabilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9735 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim