Anlık Bildirim

iOS 11 ile FaceTime grup görüşmesi gelebilir

Özellikle kurumsal tarafta daha etkili olma adına Apple, bu yıl kullanıma sunacağı iOS 11 işletim sisteminde FaceTime uygulamasına grup görüşme özelliğini ekleyebilir.

Apple’ın FaceTime platformu en popüler görüntülü sohbet ağlarından birisi ancak bu sohbet hep iki kişi arasında kalmıştı. iOS 11 işletim sistemi ile birlikte FaceTime platformunda radikal bir değişikliğin olabileceği konuşuluyor.

Kurumsal Tarafta Avantaj

Bu yıl iPhone 2017 serisi ile birlikte kullanıma sunulacak iOS 11 güncellemesinde FaceTime grup görüşme özelliğinin getirileceği iddia ediliyor. İlk kez WWDC 2017 konferansında görücüye çıkacak iOS 11 ile FaceTime grup görüşme özelliği de duyurulacak.

Yeni özellik ile FaceTime, 5 kişiye kadar görüşme yapmaya olanak tanıyacak. Ayrıca iMessage üzerinden doğrudan grup sohbetleri başlatılabilecek. Elbette hem iOS hem de MacOS kullanıcıları grup sohbetine katılabilecekler.

FaceTime grup görüşmeleri özellikle kurumsal tarafta Apple’ın elini güçlendirecek. Son kullanıcı tarafında görüntülü grup görüşmeleri sıkça tercih edilmiyor ve daha çok grup mesajlaşmaları popüler. Kurumsal tarafta ise görüntülü görüşmeler daha çok önem taşıyor. Skype ve Hangouts bu konuda başarılı çözümler sunuyor. FaceTime da yeni hamle ile bu platformlara rakip olacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4890 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, facetime group calling ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim