Anlık Bildirim

iOS 11 kullanım oranı nasıl seyrediyor?

iOS 11'e gösterilen ilginin şu an için iyi olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılar her ne kadar bir takım hatalardan şikayetçi olsa da iOS 11'in yüklenme oranı bir hayli yüksek.
Analitik şirketi Mixpanel tarafından toplanan verilere göre; iOS 11'in resmi olarak yayınlanmasından bir ay sonra, cihazların yüzde 54,49'una yüklendi.
iOS 11 ilk kez 19 Eylül'de piyasaya çıktı ve iOS 10'un benimsenmesi ile karşılaştırıldığında yüklenme oranı oldukça yavaş olsa da giderek artıyor. Bir hafta içerisinde iOS 11, cihazların %25'ine kuruldu ve kurulum oranı iki haftada %38,5'ine yükseldi.
Üçüncü haftada iOS 11'in yüklenme oranı %47'ye ulaştı, iOS 10'u başarıyla geçti ve iki işletim sistemi arasındaki boşluk genişlemeye devam etti. Cihazların yaklaşık %55'inde iOS 11 yüklüyken iOS 10 ise cihazların sadece %39,17'sinde yüklü bulunuyor. Cihazların yüzde 6,34'ü ise eski iOS sürümlerini kullanmaya devam ediyor.
Apple'ın, yeni işletim sistemini kullanıma sunmasından bu yana keşfedilen hataları ve sorunları düzeltmek adına şimdiye kadar iOS 11'e yönelik üç küçük güncelleme yayınladı. En son güncelleme olan iOS 11.0.3 ile birlikte, haptic feedback (dokunuş geri bildirimi) gibi sorunlar düzeltildi.
iOS 11'in kullanım oranı iOS 11.1 yayınlandığı takdirde artacaktır. Major sürümler genellikle kullanıcıları cihazlarını güncellemeleri üzere teşvik eder. Geçtiğimiz yıllarda da bunun örneğini görmüştük. iOS 11.1 güncellemesi, bir takım yeni özellikleri bünyesinde bulunduruyor aynı zamanda hata düzeltmesi ve performans iyileştirmelerini de içeriyor.
Apple'ın iOS 11.1'i ne zaman piyasaya süreceği henüz belli değil, ancak şu ana kadar üç beta yayınlandı.
  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3863 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 11, ios 11.1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim