Anlık Bildirim

iOS 11.2.1 sürümüyle birlikte iPhone X'un kamerasının odaklanma sorunu giderildi

iOS 11.2.1 güncellemesinin HomeKit güvenlik açığının yanında iPhone X'un kamerasında otomatik odaklanmaya problem teşkil eden bir sorunun daha düzeltildiği ortaya çıktı.
Apple, dün akşam geç saatlerde iOS 11.2.1 sürümünü yayınladı. 60 MB boyutundaki iOS 11.2.1 sürümüyle birlikte Home uygulamasını kullanan kişilerin uzaktan erişimini pasif hale getiren bir hatanın düzeltildiğini, sizlere önceki haberimizde bahsetmiştik. 
Apple sürüm notlarına "Yeni güncellemeyle birlikte HomeKit uygulamasının güvenlik açıkları tamamen kapatılırken uygulamanın tekrardan uzaktan erişim için aktif hale getirildi." ifadesini düştü. Bir iPhone X kullanıcısı ise yeni iOS güncellemesinin yalnızca HomeKit uygulamasındaki güvenlik açığını kapatmakla kalmadığını aynı zamanda iPhone X'un kamerasındaki otomatik odaklanmayla ilgili bir problemin de giderildiğini fark etti.
iOS 11.2 ile birlikte bu sorunun meydana geldiğini belirten kullanıcı, cihazını iOS 11.2.1 sürümüne güncelledikten sonra bu sorunun tamamen çözüldüğünü söylüyor. Siz de en son iOS güncellemesini indirmek için, Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi sıralamasını takip edebilirsiniz. Ayrıca, iTunes üzerinden de güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim