Anlık Bildirim

iOS 11.2.6 güncellemesi yayınlandı!

Apple, iOS 11.2.6 güncellemesini yayınladı. Cihazların çökmesine sebebiyet veren kritik güvenlik açığının giderildiği güncellemeye dair detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.
Apple, yaklaşık üç hafta önce iOS 11.2.5 yazılım güncellemesini yayınlamıştı. Şirket güncellemeyle birlikte iPhone'ların çökmesine neden olan ChaiOS güvenlik açığını giderdi lakin bu güncelleme bir açığı kapatırken başka bir güvenlik açığını da beraberinde getirdi. Geçtiğimiz günlerde iPhone'lara Hindistan dilindeki Telugu karakterlerinin yer aldığı bir mesajın atılmasıyla birlikte önce karakterleri yüklemeye çalışan ancak başaramayan iMessage uygulamasının, ardından da telefonların çökmesine sebebiyet veren kritik bir güvenlik açığına şahit olduk. 
Yayınlayacağı yeni bir güncellemeyle bu güvenlik açığına son vereceği açıklayan Apple, zaman kaybetmeden iOS 11.2.6 yazılım güncellemesini yayınladı. 41,2 MB boyutundaki güncelleme birtakım kararlılık iyileştirmeleri ve hata düzeltmelerini de beraberinde getiriyor. iOS 11.2.6 güncellemesinden sonraki durağın ise ilkbahar aylarında yayınlanacak olan iOS 11'in son büyük sürüm güncellemesi olan iOS 11.3 olması bekleniyor.  

iOS 11.2.6 güncellemesi nasıl yüklenir?

Güncellemeyi cihazınıza indirmek için, Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi sıralamasını takip edebilirsiniz. Ayrıca, iTunes üzerinden de güncelleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim