Anlık Bildirim

iOS 11'le ses göstergesine de ayar geldi

iOS'un yeni sürümüyle birlikte video izlerken ekranın ortasını kaplayan ses seviyesi göstergesi ortadan kalkmış durumda. Gösterge daha da küçültülüp yatay olarak sağ üst köşeye yerleştirildi.
Apple'ın yeni nesil mobil işletim sistemi iOS 11'in en güzel yanlarından biri de ses göstergesinin farklı bir konuma taşınması oldu. Şirket sonunda ses seviyesini öğrenmemizi sağlayan göstergeye bir ayar vermiş durumda. iOS 11'le artık videoların ses seviyesini ayarladığınızda neredeyse tüm ekranı kaplayan koca hoparlör simgesini görmeyeceksiniz.
Beta testerlar yeni duyurulan iOS 11'i kullanmaya başladı ve her geçen gün yeni özellikler keşfediyorlar. İlk testerlardan biri olan Twitter kullanıcısı Devon T., attığı tweetle işletim sistemindeki yeni değişikliği ortaya çıkardı.
Resimde de görebileceğiniz gibi, ses seviyesi göstergesi artık ekranın sağ üst köşesinde düzgün bir şekilde duruyor. Ayrıca boyutunun son derece küçültüldüğünü ve yatay olarak tasarlandığını görüyoruz. Yani iOS 11 arayüzüne uyum sağlayacak şekilde elden geçirilmiş. Mevcut "kutu şeklindeki" ses göstergesi ise ekranın ortasında belirip görüntünün önemli bir bölümünü kapatarak video deneyimini engelliyordu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8482 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ekran, kutu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim