Anlık Bildirim

iOS 12 ile gelecek emojiler belli oldu: Nazar boncuğu ve 70 emoji daha

iPhone, iPad, Apple Watch ve diğer Apple ürünlerine gelecek 70 yeni emoji belli. Dünya Emoji Günü'nü kutlayan Apple, aralarında nazar boncuğunun da olduğu 70 yeni emojisini tanıttı.

iOS 12 ile gelecek emojiler belli oldu: Nazar boncuğu ve 70 emoji daha Tam Boyutta Gör

Apple, 17 Temmuz tarihinde kutlanan Dünya Emoji Günü’ne özel olarak iOS 12 ile gelecek yeni emojilerini tanıttı. Uzun zamandır beklenen nazar boncuğu emojisi, iOS 12 ile birlikte iOS cihazlara geliyor. 70’i aşkın yeni emoji, yılsonuna doğru iPhone, iPad, iPod Touch, Mac ve Apple Watch’a gelecek.

Yeni emojiler ile birlikte Unicode 11.0’a uyum sağlanacak ve mango, kanguru, yengeç, tavus kuşu gibi emojiler eklenecek. Soğuktan donmuş surat, sonsuz işareti, marul, partici surat, kaşları çatık endişeli surat da eklenecek diğer emojiler arasında yer alıyor. Bunlara ek olarak beyaz saçlı, kızıl saçlı, kıvırcık saçlı ve saçsız surat eklenecek, ten rengine göre özelleştirilebilecek.


Apple, yeni emojilerin iOS cihazlara yılsonunda geleceğini söylüyor. Yeni emojilerin iOS 12 veya iOS 12.1 güncellemesi ile kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim