Anlık Bildirim

iOS 12 ile iPhone’lara gelecek olan en kullanışlı 10 özellik

Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 12 gelecek ay kullanıcılarla buluşacak. Öyleyse Business Insider'ın belirlemiş olduğu en kullanışlı iOS 12 güncellemelerinden bazılarına hep birlikte göz atalım!
Apple’ın geçtiğimiz yıl kullanıcıları ile buluşturmuş olduğu iOS 11 işletim sistemi teknik yetersizlikleri nedeniyle oldukça fazla eleştiriye maruz kalmıştı. Bunun üzerine Apple, iOS 11’de yaşadığı talihsizliklerin üstesinden gelebilmek ve kullanıcılarına çok daha gelişmiş bir iOS deneyimi sunabilmek adına iOS 12’yi geliştirdi.
Apple’ın gelecek ay gerçekleştireceği lansmanda tanıtacağı yeni iPhone modelleri ile beraber pek çok Apple cihazı iOS 12 işletim sistemine sahip olacaklar.
Öyleyse hep birlikte iOS 12 ile iPhone’lara gelecek olan en kullanışlı ve faydalı 10 özelliğe hep birlikte göz atalım!

1. Daha güçlü performans 

iOS 12 ile birlikte tüm iPhone modellerinin performansı ciddi şekilde artacak. Apple’ın açıklamasına göre test edilen bir iPhone 6S’te uygulama açılışlarında %40 daha iyi performans alındı.

2. Daha güçlü bir kamera

iOS 12 ile birlikte gelen kamera performansı optimizasyonu sayesinde %70 daha hızlı fotoğraf çekebileceksiniz.

3. ARKit 2 ile bambaşka bir sanal gerçeklik deneyimi

iOS 12, çok gelişmiş bir artırılmış sanal gerçeklik deneyimi için ARKit 2 ile birlikte geliyor. Ayrıca ARKit 2 ile birlikte artırılmış sanal gerçeklik oyunlarını arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceksiniz.

4. Sanal mezura

Measure uygulaması ile herhangi bir nesnenin ya da mekanın uzunluğunu, genişliğini ya da yüksekliğini kameranız yardımıyla ölçebileceksiniz.

5. Siri Kısayolları

iOS 12 ile birlikte gelen Siri Kısayolları’nı kullanarak, sesli asistanınıza daha karmaşık ve dolaylı komutlar verebilirsiniz.

6. Daha işlevsel bir Finans uygulaması

Apple, iOS 12 ile Finans uygulamasını yeniden elden geçiriyor ve tasarımını güncelliyor. Ayrıca Apple News entegrasyonu sayesinde takip ettiğiniz hisseler hakkındaki haberleri Apple News’te görüntüleyebileceksiniz.

7. 32 kişiye kadar grup görüntülü görüşmesi

FaceTime’ın grup görüntülü görüşmelerinde kişi sayısı 32’ye kadar çıkarılıyor.

8. Mesajlar’a Snapchat entegrasyonu

Mesajlar uygulamasına Snapchat entegrasyonu geliyor. Bu sayede Mesajlar ile attığınız mesajlara çıkartmalar, metinler ve efekt ekleyebileceksiniz.

9. Uygulama Sınırları

‘Uygulama sınırları’ özelliği telefonun sizin veya çocuklarınızın telefon kullanım süresini kontrol etmenize yardımcı olacak. Her bir uygulama için günlük kullanım sınırını siz belirleyebileceksiniz.

10. Memojiler ile kendi emojilerinizi tasarlayın

Animoji özelliği ile kullanıcılarını birer emoji karakterine dönüştüren Apple, iOS 12 birlikte kullanıma sunacağı Memoji özelliği ile kullanıcılarının kendi emojilerini tasarlamalarını da mümkün kılıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
28925 kez okundu.
37 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, ios 12 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim