Anlık Bildirim

iOS tarafının beğenilen çizim uygulaması Procreate Pocket güncellendi

Procreate Pocket uygulaması yeni güncelleme ile iPhone sürümünde de iPad sürümünde olduğu gibi kolay çizimler yapmanızı sağlıyor. Güncellemenin detayları haberimizde.

Genelde çizim uygulamaları en iyi tabletler üzerinde deneyimleniyor ancak Procreate Pocket yeni güncellemesinde iPhone sahiplerine en iyi çizim deneyimini yaşatmayı amaçlıyor.

Procreate Pocket neler sunuyor?

Savage Interactive tarafından geliştirilen Procreate Pocket uygulaması Apple Pencil gibi faktörler nedeniyle iPad üzerinde daha iyi bir deneyim sunmaktaydı. Son güncelleme ile iPad sürümündeki pek çok özellik iPhone sürümüne de geldi.

Uygulamayı baştan tasarlayan geliştiriciler kodları sıfırdan yazarak Silica M motorunun içerisine entegre ettiler. 3D Touch özelliği ile daha ince kontrol, çiziminizi kayıt edebilen timelapse özelliği, 136 farklı fırça, ıslak çizimi taklit edebilen efektler bunlar arasında. Ayrıca sadece bu sürüme özel 30 saniyelik timelapse dosyalarını dışarı aktarma ve özel fırça setlerini paylaşma özellikleri de eklenmiş. Uygulama 23TL fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim