Anlık Bildirim

12.9 inç iPad Pro USB Type C kablo ile %64 daha hızlı şarj oluyor

Apple'ın geçen hafta piyasaya sürdüğü yeni USB kablo ile iPad Pro'yu daha hızlı şarj etmek mümkün.. Type C adaptör ve kabloya sahip kullanıcılar artık cihazlarını %64 daha hızlı şarj edebiliyor.
Hafta başında bir etkinlik düzenleyen Apple, bu etkinlikle birlikte önemli bazı ürünleri resmiyete kavuşturmuştu. Ana ürünlerin dışında bazı aksesuarlar da etkinlikte dikkat çekmeyi başardı.
Bu aksesuarlardan birisi USB Type C bağlantılı yeni kablo. Bir çok iPad ve iPhone modeli ile çalışabilen bu kablo 12.9 inçlik iPad Pro'ya takıldığında ise biraz daha farklı bir etki gösteriyor. 29W güç aktarabilen kabloyla birlikte büyük ekranlı iPad Pro'yu hızlı şarj edebilmek de mümkün hale geldi, ancak tabi ki bunun için bir de Type C adaptör gerekli.
12.9 inçlik iPad Pro'nuzu Type C adaptör ve ona bağlı USB ile birlikte şarj ettiğinizde %64 oranında daha hızlı şarj sağlayabiliyorsunuz. Rakam oldukça tatmin edici gözükse de ülkemizde 1 metrelik Type C kablosunun 99, 2 metrelik modelin ise 139 TL'den satıldığını hatırlatmakta fayda var. Üzerine bir de yeni adaptör satın alacak kullanıcılar için bu maliyet biraz tuzlu gelebilir. Yine de ürünü profesyonel anlamda kullanan ve hızlı şarj olmasını isteyenler için alternatif bir çözümün bulunması sevindirici.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim