Anlık Bildirim

Apple, 9.7inçlik iPad’i A9 işlemci seçeneği ile güncelledi

Apple, iPad Air 2’nin yerine geçen güncel bir iPad modelini duyurdu. A9 işlemci ile gelecek olan ürün, 9.7inçlik iPad Pro modelinden daha ucuz bir noktada konumlanıyor. İşte detaylar:

Apple, 9.7inçlik iPad’i A9 işlemci seçeneği ile güncelledi Tam Boyutta Gör

Apple, 9.7inç retina ekrana sahip güncel bir iPad modelini duyurdu. A8X işlemciye sahip iPad Air 2 modelinin yerine konumlanmış olarak düşünebileceğimiz tablet, Pro ürün ailesinden çok daha uygun bir fiyatlandırma seçeneği ile geliyor. Cihazın ülkemizdeki başlangıç fiyatı ise 1599TL olacak.

A9 işlemci güncellemesinin yanı sıra iPad Air 2’ye kıyasla daha parlak bir Retina ekrana kavuşan tablet sadece “iPad” adıyla anılacak ve orijinal iPad ruhunu devam ettiren model konumunda olacak gibi görünüyor. 

Bunun dışında teknik olarak bir önceki model ile aynı özelliklere sahip olan ürün, sadece 469g ağırlığında, ince alüminyum gövdeye sahip. Gümüş, altın ve uzay grisi renk seçenekleri ile alınabilecek olan cihaz, dünyada birçok ülkede 24 Mart Cuma itibariyle alınabilir durumda olacak. Tabletin Türkiye’ye gelişi ise kırmızı renkli iPhone’da olduğu gibi Nisan aynına kalacak.

Yeni iPad’lerin fiyatları ise şöyle: 

  • iPad Wi-Fi 32GB: 1599TL
  • iPad Wi-Fi 128GB: 2049TL
  • iPad WiFi + Sim 32GB: 2199TL
  • iPad WiFi + Sim 128GB: 2649TL

Apple, 9.7inçlik iPad’i A9 işlemci seçeneği ile güncelledi Tam Boyutta Gör
 

iPad Mini 4 128GB 

Bu arada iPad Mini 4’ün fiyatları için de bir güncellemeye giden Apple, aynı fiyat bandında daha fazla kapasite sunuyor olacak. iPad Mini 4 artık ülkemizde sadece 128GB olarak alınabiliyor. Wi-Fi model 1949TL, sim kartlı model ise 2549TL’ye alınabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6968 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni ipad, ipad 2017 ve Apple
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim