Anlık Bildirim

 

KGI analizcisi Ming-Chi Kuo, WWDC 2017 etkinliğinde Apple’ın neleri tanıtacağına dair tahminlerini paylaştı. Daha önceki haberlerimizde de yer verdiğimiz gibi bu etkinlikte Siri tabanlı akıllı hoparlörün tanıtılması bekleniyor. Ming-Chi Kuo, bu cihazı etkinlikte görme şansımızın yaklaşık olarak yüzde 50 olduğunu düşünüyor.

Apple’ın yeni bir sektöre adım atmasını sağlayacak olan cihazın yanı sıra, etkinlikte yeni bir iPad Pro modelinin da tanıtılacağı tahmin ediliyor. Yeni iPad Pro modelinin etkinliğin en çok konuşulacak cihazı olabileceği düşünülüyor ancak henüz hakkında fazla bilgiye sahip değiliz. Cihaz ile ilgili olarak 10.5 inch ekran boyutuna, tamamen yeni bir tasarıma sahip olacağı biliniyor ve Kuo’ya göre yüzde 70 şansla etkinlikte (muhtemelen açılık konuşmasında) tanıtılacak. Önceki dönemlerde gündeme gelen sızıntılara göre cihaz 9.7 inch iPad Pro modeline benzer bir tasarıma sahip olacak ancak çerçeveleri biraz daha ince olacak. Kuo, Apple’ın bu sene içerisinde yeni iPad Pro modelinden 6 milyon adet satacağını tahmin ediyor.

Özünde yazılımla alakalı olan etkinlikte beklenildiği gibi Apple’ın yeni yazılımlarını da göreceğiz. Kuo’nun tahminlerine göre iOS 11, MacOS 10.13, tvOS 10 ve watchOS 4 işletim sistemlerinin tanıtımı etkinlikte yapılacak. Net bir bilgi vermemiş olmasa da Kuo, tüm işletim sistemlerinde büyük değişikliklerin olmasını bekliyor ve yapılacak değişikliklerin kayda değer bir bölümünün de yeni donanımlarla alakalı olacağını tahmin ediyor.

WWDC 2017, 5-9 Haziran tarihleri arasında Kaliforniya'da düzenlenecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim