Anlık Bildirim

Apple'ın bugün düzenleyeceği etkinlikte bizleri neler bekliyor?

Apple, 2018 yılı içerisindeki ilk etkinliğini bu akşam Türkiye saatiyle 18:00'da gerçekleştirecek. DonanımHaber ekibinin bizzat katılım sağlayacağı etkinliğe dair bilinmesi gerekenler haberimizde.
Apple günler öncesinden "Haydi Okul Gezisine Çıkalım" sloganıyla Chiago’da Lane Tech üniversitesinde eğitim odaklı bir etkinlik düzenleyeceğini duyurmuştu. Bugün Türkiye saatiyle 18:00'da düzenlenecek etkinlikte DonanımHaber ekibi olarak bizzat yer alacak ve olan biten her şeyi olay yerinden sizlere aktaracağız.  
Apple düzenlemiş olduğu etkinliklerde sürpriz yapmayı oldukça seven bir firma. Etkinlik kapsamında yeni bir cihaz duyurusu gelip gelmeyeceği bilinmese de ortalıkta dolaşan bazı dedikodular var. Bunlardan ilki yeni renk seçeneğine sahip iPhone X modelinin tanıtılması. 
 
Söylentilere göre Apple, hali hazırda gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle piyasada bulunan iPhone X'a "Blush Gold" isminde yeni bir renk alternatifi ekleyecek. Yine Apple'ın uygun fiyatlı 9.7 inçlik iPad modelinin yenilenmiş versiyonunu tanıtacağı ve bir güncelleme aracılığıyla Apple Pencil kalemini diğer iPad modelleri ile uyumlu hale getireceği ihtimalleri üzerinde duruluyor. 
Bunların haricinde kodlama etkinliklerinin yaygınlaştırılacağı söylenirken çocuk ve gençleri kodlamaya yöneltecek tanıtım ve etkinliklerin de arttırılacağı yönünde bazı duyumlar da mevcut. Türk teknoloji basını içerisinden yalnızca DonanımHaber'in katılacağı etkinlikte olan biten her şey DonanımHaber farkıyla ekranlarınızda olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3728 kez okundu.
23 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple etkinlik, Apple ve iPhone
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim