Anlık Bildirim

DisplaySearch, Retina Ekranlı iPad Mini'yi yılın 2.yarısında bekliyor

DisplaySearch, Retina Ekranlı iPad Mini'yi yılın 2.yarısında bekliyor

Tüketiciler tarafından oldukça beğeni toplayan iPad Mini'nin 2.jenerasyonun retina ekranlı olacağına dair bir açıklama da DisplaySearch'den geldi. KGI Securities analistlerinden Ming-Chi Kuo gibi, DisplaySearch'de tedarik zinciri içerisindeki kaynaklarına dayandırdığı iddiasına göre 2.nesil retina ekranlı iPad Mini, yılın 3. veya 4.çeyreğinde raflardaki yerini alacak.

DisplaySearch adına CNET'e açıklamalarda bulunan analist Paul Semenza, 3.çeyrek itibariyle iPad Mini için yüksek çözünürlüklü panel üretimine geçilmesini beklediklerini ve panelin tıpkı 3.nesil iPad ve sonrasında kullanılan 2048x1536 piksellik çözünürlüğüyle inç başına 324 piksel yoğunluğuna sahip olacağını belirtiyor. Ancak Semenza, Apple'ın şu anki iPad Mini'nin kasasına retina ekranı yerleştirmesinin çok zor olduğunu ve 2.nesilin retina ekrandan dolayı biraz kalınlaşmasının muhtemel olduğunun altını çiziyor.

Hatırlanacağı gibi yakın zamanda internete sızan 2.nesil iPad Mini'ye ait olduğu düşünülen fotoğraflarda, kasa kalınlığının biraz arttığı görülüyordu.

DisplaySearch, Retina Ekranlı iPad Mini'yi yılın 2.yarısında bekliyor

Semenza, iPad Mini'nin retina ekranının üretimi için LG Display'in en büyük aday olduğunu belirtirken; AU Optronics, Sharp ve hali hazırda iPhone 5'in panellerinin üretimini de gerçekleştiren Japan Display'in de iPad Mini'nin retina ekranının üretimi için listedeki alternatiflerden olduğunu söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
995 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, ipad mini
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim