Anlık Bildirim

En ucuz iPad yolda olabilir

Tablet pazarında artık üst seviye segmentte yoluna devam eden Apple yine de alt seviye apzarı ihmal etmiyor. Belki de en ucuz iPad modeli gelecek yıl piyasaya çıkabilir.

Tablet pazarında iPad ile başarılı işler yapan ve pazarın gelirinin büyük bölümünü elinde tutan Apple, yaşanan genel düşüş sebebiyle artık biraz daha yüksek gelir grubuna yönelmiş durumda. Bu bakımdan da stratejide değişiklik oldu.

En ucuz iPad

Artık iPad Pro serisi ile fiyat çıtasını yukarı çeken Apple alt seviyede ise en fazla bir tane model bırakarak tüketiciler için alternatif olmaya çalışacak. Bu yıl herhangi bir alt seviye iPad piyasaya çıkmadı. Gelecek yıl ise bir tane model görebileceğiz.

Sektörden gelen bilgilere göre Mart 2017 tarihinde çok ucuz bir iPad modelinin tanıtılacağı belirtiliyor. 9.7 inç boyutunda olacak yeni iPad modeli 259$ başlangıç fiyatıyla piyasaya sürülecek.

Apple A10X yonga setinin güç vereceği modelde 2GB RAM olacağı belirtiliyor. Fiyatına göre oldukça iyi bir performans sergileyecek olan yeni iPad modeli alt seviyede pazarı domine etmeye çalışacak.

Apple’ın bu hamlesinden sonra pazarda yeni bir rekabetin oluşması bekleniyor. Samsung, Lenovo, Amazon gibi firmalar benzer bir fiyat seviyesinde performanslı tabletler satışa sunarak yeni rüzgardan pay kapmaya çalışacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4478 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, cheapest ipad
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim