Anlık Bildirim

Logitech’den yeni iPad için kombo kılıf

Tabletini biz dizüstü bilgisayar gibi kullanmaktan hoşlananlar için Logitech’in ayrılabilir klavyeye sahip sağlamlık odaklı kılıfı iyi bir alternatif olabilir.

Apple’ın 9.7 inçlik yeni iPad modelini duyurmasının hemen ardından aksesuar üreticileri de hareketlendi. Logitech, tabletinizi darbelere karşı koruyacak yeni Rugged Combo Case kılıfını duyurdu.

Dizüstüne çeviriyor

Rugged Combo Case diğer kılıflardan farklı olarak oldukça kalın ve tabletinizi bir dizüstü bilgisayarına dönüştürüyor. Tabletinizi kapak içerisindeki yuvaya yerleştiriyorsunuz ve dizüstü bilgisayar gibi kullanabiliyorsunuz. Bir klavyesi olan kılıf, arkasındaki standı ile Microsoft Surface tarzında bir görüntü oluşturuyor. Ayrıca kılıfı kapatarak istediğiniz yere taşıyabiliyorsunuz.

Klavyedeki tuş aralığının standart dizüstü bilgisayarlardaki gibi oldukça konforlu olduğunu belirten Logitech, daha çok eğitim sektörünü hedefliyor. Kılıf düşmelere ve darbelere karşı da güçlendirilmiş. Bu bakımdan sınıf veya laboratuvar kullanımlarına da uygun.

Logitech Rugged Combo Case, klavyesi ayrılarak sadece tablet olarak da kullanılabiliyor. Firma ayrı ayrı parçaları da satışa sunacak. Böylece tüketiciye geniş bir seçenek bırakılmış olacak. Kılıfın yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor. 

 
Logitech’den yeni iPad için kombo kılıf
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim